2 290Ft

Készleten

Kívánságlistába rakom
Kívánságlistába rakom
Cikkszám: 5999887551000 Kategória:
Hol használhatjuk az Envira-t?

Zárt térben, rejtett életmódú és repülő rovarok irtására és elűzésére használható fel, így kullancs, vándor poloska, ágyi poloska, csótány, hangya, bolha, házi légy, szúnyog, poratka, élelmiszermoly, ruhamoly, ezüstös pikkelyke, pincebogár, ászka ellen.

Hogyan használjuk az Envira-t?

Használat előtt alaposan fel kell rázni! A szórófejet nyissuk ki. A flakont tartsuk függőlegesen és 30-50 cm távolságból permetezzük a kezelni kívánt felületet úgy, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen, ez folyóméterenként kb. 6-10 pumpálást jelent.

Vándor poloska és harlekinkatica irtásakor a permet közvetlenül, célzottan a rovarokra is kijuttatható, illetve kezelje az ablak, ajtó kereteket, ablakpárkányokat, szellőzőket. A kezelt felülettel érintkező poloskákat elűzi és elpusztítja.

Ágyi poloska irtásakor a padló és falréseket, repedéseket, ágykeretet, ágyneműtartót, matracot, képek hátoldalát és mivel szagtalan és nem hagy foltot az ágyneműt is kezeljük.

Kullancsok. Kirándulások alkalmával, szabadban végzett tevékenység esetén a ruházat (pl. ing, nadrág, zokni szára) kezelésével védekezhetünk a kullancsok ellen megelőzhetjük az általuk terjesztett Lyme-kórt! A ruházatot kimosás után újra kell kezelni. Kullancsok irtásakor permetezze le kutyák fekhelyét, tartózkodási helyeit, de ügyeljen arra, hogy a permet a házi kedvenc szemét, száját közvetlenül ne érje.

Bolhák irtásakor alkalmazza ruházaton, kisállatok, háziállatok fekhelyén, ólakban.

Macskák környezetében – a készítmény hatóanyagával szembeni túlérzékenység miatt – a terméket ne alkalmazza!

Csótányok irtásakor kezelje a búvóhelyét, különösen a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét.

Hangyák megjelenésekor azok előfordulási helyeit, vonulási útjait permetezzük és ezzel további betelepedésüket megakadályozzuk.

Házi légy irtásakor kezelje a legyek tartózkodási, pihenési helyét, ablak és falfelületeket. Szúnyogok ellen a ruházat, lakótérben a függöny, szúnyogháló befújásával védekezhetünk.

Élelmiszermoly, muslica, zsizsik félék irtásakor használja a készítményt a kiürített és kitakarított spájz, kamra kezelésére. Az Envira elűzi és elpusztítja a kártevőket. Élelmiszerre a permet ne kerüljön!

Poratka irtásakor kezelje a szőnyeget, kárpitot enyhén nedves állapotig.

Ruhamolyok irtásakor kezelje a ruhásszekrény belső felületét és a fertőzött ruhaneműket. Repülő rovarok irtásakor a permet közvetlenül a rovarokra is kijuttatható.

Ezüstös pikkelyke, pincebogár, ászka. Kezelje a fertőzött felületet, fürdőszobai szaniterek környékét, kövezetet és felmosás után ismételje meg a kezelést.

További információk

Tömeg 0,550 kg