2 450Ft

Készleten

Kívánságlistába rakom
Kívánságlistába rakom
Cikkszám: 5999565290412 Kategória:
A BIOFITO Erősítő Növényápoló egyszerre ötvözi a hagyományos és a modern növényápolás legjobb tulajdonságait. Természetes zsurlókivonat tartalmának köszönhetően alkalmas a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására, valamint a károsítók távoltartására.

A BIOFITO természetes növényápoló, egyszerre ötvözi a hagyományos és a modern növényápolás legjobb tulajdonságait. Természetes fenyőolaj tartalmának köszönhetően alkalmas a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására, valamint a kártevők távoltartására.

Alkalmazható lakásban, erkélyen, teraszon, balkonon tartott és szabadban nevelt dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására. A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványos lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) távoltartására és egyedszámának gyengítésére használható. A növénytisztító permetet a károsítók megjelenésekor javasolt először kijuttatni. A hatás kifejtéséhez, a növényt áztatás-, ill. lemosásszerűen kell lepermetezni, de az erős megfolyást kerülni kell. További kezeléseket 5-7 naponként szükséges elvégezni. A kezelések között eltelt minimális idő 5 nap. Permetezéskor ügyelni kell a teljes permetlé-fedettségre (pl.: levél fonáki része). A készítmény mennyisége: kultúrától függően, cseppenésig. A kezelések maximális számára és utolsó kezelés fenostádiumára nincs korlátozás. A terméket alkonyatkor, borúsabb időben célszerű kijuttatni a levelekre, mert a tűző nappal reakcióba lépve megperzselődhet a levél/bimbó.

További információk

Tömeg 0,565 kg